Derapaj grav. Diana Șoşoacă reînvie salutul Mișcării Legionare: „Trăiască Legiunea și Căpitanul! Rușine, tuturor!”

Sursa foto: Diana Șoșoacă

După aflarea deciziei CCR, Diana Șoșoacă a protestat într-un live de aproape 6 ore în care a tunat și fulgerat împotriva oricui a crezut că a contribuit la mazilirea ei de pe lista prezidențialelor. Și, cum nu era destul, a invocat și „Garda și Căpitanul”, cunoscutul salut al legionarilor,

Nu există nimic! Nu pot să spun decât: „Trăiască Legiunea și Căpitanul!” care a fost omorât de aceeași putere jidănească care a acționat și acum. Rușine, tuturor!, a strigat aceasta într-un live în care se discuta despre problema oilor bolnave de pestă.

Președinta S.O. S. a dispărut la un moment dat din live, lăsându-l pe Luis Lazarus, cel pe pagina căruia s-a realizat live-ul, și pe unul dintre crescătorii de oi adus să vorbească în direct, repărând după câteva zeci de minute ca să acuze că ceea ce i s-a întâmplat a fost în urma unui „ordin de la Bruxelles, din Israel și SUA”, chemând apoi la  protest pe români ca „să-și apere drepturile și libertățile”.

În ședința de sâmbătă, Curtea Constituțională a invalidat candidatura președintei S.O.S, scoțând-o, astfel, din cursa pentru Cotroceni.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: