Bogdan Huţucă (PNL): Cei mai mulţi români vor vota pentru Nicolae Ciucă şi PNL în turul 1

sursa: facebook

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă a explicat luni, că românii care formează un pol puternic electoral anti-PSD şi anti-AUR se vor mobiliza masiv în jurul liberalului Nicolae Ciucă încă din primul tur al prezidenţialelor.

”Românii pot transmite un mesaj foarte articulat ”strategilor” care pun la cale frăţia de guvernare PSD/AUR, votând în număr mare Nicolae Ciucă şi PNL. Este singura şansă pentru a opri ascensiunea AUR la guvernare”, a subliniat Huţucă, potrivit unui comunicat al PNL Costanţa.

”Eu unul nu cunosc ceva care să mobilizeze mai bine electoratul la vot decât indignarea faţă de cei care jignesc inteligenţa românilor. Ce face acum PSD-ul, cu AUR în tandem, este cea mai mare insultă pentru întreg electoratul”, a declarat liberalul Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa, referitor la strategia de a uni polul electoral ”suveranist”, prin decizia CCR. care a scos-o pe Diana Şoşoacă din cursa pentru Cotroceni.

Liderul liberal a declarat că PSD va deconta masiv la vot jocul periculos pe care îl face cu AUR,  despre care afirmă că ne poate duce înapoi cu cel puţin 24 de ani, cel puţin la nivel de reprezentare externă şi reputaţie internaţională.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: