În inima Moldovei tradiționaliste, PSD vine cu un candidat care promovează drepturile minorităților sexuale

sursa: facebook

Filiala PSD Vaslui a validat-o pe Victoria Stoiciu să deschidă lista de la Senat în alegerile parlamentare. Decizia a contrariat opinia publică locală, având în vedere valorile pe care le promovează consiliera premierului Ciolacu.

Victoria Stoiciu s-a făcut remarcată prin poziția sa împotriva familiei tradiționale. Este o promotoare ferventă a drepturilor LGPTQ. Aceasta este o susținătoare îndârjită a căsătoriilor persoanelor de același sex, participantă la paradele Gay Pride, susținătoare a legalizării drogurilor, dar, mai ales, o adversară a bisericii.

Deși a fost aleasă la ultimul Congres al PSD în calitate de vicepreședinte, liderii locali ai partidului au evitat o asociere directă cu aceasta. Mulți dintre ei spun că opțiunea conducerii PSD este riscantă și le poate aduce mai multe puncte în minus decât în plus.

Decizia filialei PSD Vaslui de a o pune în fruntea listei de la Senat un lider care promovează drepturile minorităților sexuale și mesaje anti-Biserică, vine în contradicție totală cu valorile tradiționaliste ale acestui județ.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: