Parlamentare2024/Arad: Geanina Pistru şi Glad Varga deschid listele PNL pentru Camera Deputaţilor şi Senat

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, Geanina Pistru, deschide lista candidaţilor liberali din Arad pentru Camera Deputaţilor, fiind la prima candidatură pentru Parlament, în timp ce deputatul Glad Varga este în capul listei pentru Senat. 

Organizaţia judeţeană PNL şi-a depus, miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 2 Arad liste complete de candidaţi pentru Parlament, pe care se află şi primari de comune mari sau oraşe din judeţ, unii care au obţinut peste 80% din voturi la alegerile locale.

„Este foarte important să obţinem un scor cât mai bun la alegerile parlamentare, dacă vrem să guvernăm. Primarii noştri ştiu ce înseamnă diferenţa dintre a fi la guvernare sau în opoziţie (…) Aţi văzut că pentru Arad a fost bine, din punct de vedere al investiţiilor, atunci când PNL a fost la guvernare şi a fost mai puţin bine atunci când a fost PSD „, le-a spus prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca, susţinătorilor care au însoţit candidaţii la Biroul electoral.

Lista pentru Senat este deschisă de deputatul Glad Varga, urmat de Mihai Paşca, Cristian Feieş (primarul oraşului Sebiş), Corina Crişan şi Nicu Cazacu.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de Geanina Pistru, urmată de Răzvan Cadar (vicepreşedinte al Consiliului Judeţean), Flavius Măduţa (deputat în legislatura 2012 – 2016 şi fost preşedinte al organizaţiei municipale PSD Arad), Valentin Bot (primarul comunei Şiria), Daniel Tomuţa (primarul oraşului Sântana), Cristina Ciorogar, Mihai Mag (primarul comunei Vladimirescu), Mariana Tipei şi Bogdan Faur.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: