FOTO Momentul în care strada din București s-a surpat iar un copil și o mașină au fost „înghițiți” de pământ

Sursa foto: Digi24

O stradă aflată în Sectorul 6 al Capitalei s-a surpat, iar o mașină a căzut în groapa imensă care s-a format în asfalt. Din mașină au coborât o mama și copilul ei în vârstă de 5 ani, care erau în drum spre grădiniță când, la trecerea unui utilaj de salubrizare, asfaltul s-a surpat, iar copilul a căzut odată cu mașina în craterul format. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 7:35 o mașină a căzut într-o groapă formată în asfalt pe un teren privat din Sectorul 6. Proprietara maşinii şi copilul ei în vârstă de 5 ani au trecut prin momente de groază când, la trecerea unui utilaj de salubrizare, asfaltul s-a surpat, iar copilul a căzut odată cu mașina în craterul format.

Mama copilului a sărit imediat în groapa formată în asfalt și, cu ajutorul persoanelor care se aflau în apropiere și care au fost martori la întreaga întâmplare, a reusit să îl salveze pe copil.

La fața locului s-au deplasat și echipajele medicale care i-au oferit atât mamei cât și copilului îngrijiri medicale, fără a fi nevoie ca aceștia să fie transportați la spital.

sursa: digi 24

 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: