Bilanţul morţilor în urma uraganului Milton se ridică la cel puţin 15 persoane

Sursă foto: Pinterest

Bilanţul morţilor în urma uraganului Milton a crescut la cel puţin 15 persoane, potrivit CNN, după ce un nou deces a fost anunţat, joi, în comitatul Polk din Florida, la est de Tampa. Joi seară peste 2,6 milioane de consumatori din Florida nu beneficiau de alimentare cu electricitate.

Bruce Kinsler, în vârstă de 68 de ani, a murit în timp ce tăia un copac căzut care bloca un drum, el fiind lovit de o maşină, potrivit unui comunicat de presă al autorităţilor din comitatul Polk.

”Tragedia acestui incident vine din faptul că Bruce Kinsler a murit făcând un serviciu locuitorilor acestui comitat”, a afirmat Bill Braswell, un oficial local.

Astfel, bilanţul morţilor este următorul: comitatul St. Lucie: 6, Pinellas: 2, Volusia: 4, Citrus: 1, Hillsborough: 1, Polk: 1.

Peste 2,6 milioane de clienţi din Florida nu au încă electricitate, conform datelor de joi seara, potrivit PowerOutage.us, numărul fiind însă în scădere de la 3,3 milioane, câţi erau în această situaţie joi dimineaţa.

Cea mai mare parte a clienţilor fără electricitate este în comitatul Highlands din centrul Floridei, unde peste 88% dintre consumatori sunt nealimentaţi, şi de-a lungul Gulf Coast din acest stat. Peste 70% dintre gospodării şi firme nu au curent electric în comitatul Hillsborough, în Tampa.

Comitatele Hardee, Manatee şi Sarasota se confrunctă şi ele cu pene de curent de amploare, potrivit PowerOutage.us.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: