Senatorul Eugen Pîrvulescu, intrat recent în echipa lui Geoană, este audiat la DNA într-un nou dosar penal

Sursa foto: Facebook/ Eugen Pîrvulescu

UPDATE

Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, a fost ridicat vineri dimineaţă şi adus la la DNA, declarând la sosire că nu ştie ce acuzaţii i se aduc. El este deja trimis în judecată de DNA pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Teleorman.

Senatorul a fost adus în jurul orei 10 la sediul central al DNA. Pîrvulescu a declarat la sosire că nu ştie ce acuzaţii i se aduc, scrie news.ro.

Recent, el a anunţat că pleacă din PNL, partid pe listele căruia a candidat şi a fost ales la alegerile din 2020, şi că se alătură echipei lui Mircea Geoană.

Pîrvulescu a fost trmis în judecată de DNA în ianuarie 2022 după ce şi-ar fi folosit influenţa pe lângă membrii unor comisii de concurs de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman, cărora le-ar fi cerut să îi dea subiectele pentru concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer. El le-ar fi solicitat să îi favorizeze la proba practică pe candidaţii indicaţi de el pentru a obţine aceste posturi.

Ştire iniţială

Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, a fot ridicat vineri dimineață de procurorii DNA, precizează surse TVR. El este deja trimis în judecată de DNA pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță Teleorman.

Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman trimis în judecată de DNA pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță, a anunțat luni că pleacă din partid și se alătură echipei lui Mircea Geoană.Senatorul ar fi cerut comisiilor de examinare să îi dea subiectele la proba scrisă pentru asistenți medicali și șoferi de ambulanță.Senatorul le-ar mai fi cerut membrilor comisiilor de examen să favorizeze candidații indicați de el și la proba practică.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: