Alegeri parlamentare. PDPP a depus la BEC semnăturile de susţinere

Sursa foto: REPER Youth

Platforma pentru democraţie, prosperitate şi progres, formată din partidele REPER, DEMOS, ACUM şi VOLT, a depus sâmbătă aproape 200.000 de semnături pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Central, copreşedintele REPER Dragoş Pîslaru subliniind că această campanie va fi despre soluţiile pentru o Românie mai democrată, mai prosperă, despre problemele „reale” ale ţării.

„În acest moment, este o campanie marcată de tot felul de lucruri meschine, de nimicuri, de datul cu părerea când va fi pace în lume, de modul în care vedem că persoane care nu au nici studii, nici competenţă şi nici vreun cuvânt de spus în domeniile cheie şi în provocările mari pentru societate, există o părerologie totală. Noi, în această platformă, discutăm de problemele reale ale României, de inechitate şi de modul în care putem crea o societate mai echitabilă, de demografie şi modul în care putem avea mai bine grijă de copii, de tineri, de vârstnici, de lucrurile care ţin de persoanele vulnerabile (…). De modul în care poţi genera prosperitatea şi, da, avem nevoie să ne uităm la antreprenori. Toate aceste lucruri trebuie spuse şi campania noastră va fi despre soluţiile pentru o Românie mai democrată, mai prosperă şi în care, într-adevăr, progresul să fie lucrul pe care îl avem de făcut şi de realizat”, a transmis Pîslaru.

La rândul său, Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, a spus că mesajul PDPP către celelalte partide, „care vor să facă o diferenţă”, este acela de a lăsa la o parte orgoliile personale.

„Suntem în faţa BEC, unde PDPP a depus aproape 200.000 de semnături spre validare (…). Au rămas listele noastre deschise până în ultimul moment şi către celelalte partide care vor să facă o diferenţă. Mesajul nostru este acelaşi, trebuie lăsate la o parte orgoliile personale, pentru că toţi suntem pentru această Românie prosperă, democratică, progresistă, deschisă la nou şi la Europa”, a punctat Strugariu.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: