Hunedoara: PSD a depus listele de candidaţi la parlamentare. Obiectivul este patru deputaţi şi doi senatori

Sursa foto: Mondo TV

Conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Social Democrat (PSD) a depus sâmbătă, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din acest an, primul loc la Camera Deputaţilor fiind ocupat de ministrul Familiei, Natalia Intotero, iar la Senat de actualul senator Cristian Resmeriţă.

„Sunt cele mai bune liste de candidaţi pe care un partid din judeţul Hunedoara le poate depune la alegerile parlamentare. Mă bazez pe calitatea oamenilor care sunt pe liste, de la primul la ultimul loc, atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor. Sunt oameni care îşi fac datoria faţă de cetăţeni şi am convingerea că vom câştiga alegerile cu un scor foarte bun”, a declarat preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Potrivit acestuia, la alegerile parlamentare PSD Hunedoara şi-a propus să câştige patru locuri de deputat şi două de senator.

Lista de candidaţi pentru Senat este deschisă de actualul senator Cristian Resmeriţă, urmat de Maria Ştefănie, inspector şcolar general, medicul Valeria Filimon, Casian Pavel Niţulescu, secretar de stat, şi Petru Lobonţ, directorul Oficiului de Cadastru Hunedoara.

La Camera Deputaţilor, primul loc este ocupat de ministrul Familiei, Natalia Elena Intotero, urmată de către deputatul Ilie Toma şi deputatul Viorel Sălan, apoi de Benianim Coţan, antreprenor local, Sorina Cobori, profesor, Emil Mariş Stoica, medic, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Luminiţa Hurgoiu, profesor, şi Rodica Dimulescu, profesor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: