Critici dure după scandalul de la Senat. Liberalii, discipolii lui Boc și Băsescu

Preşedintele PSD Neamţ. Ionel Arsene, i-a criticat dur pe parlamentarii PNL pentru gestul de a părăsi sala în momentul votului privind amnistia fiscală a mamelor și a pensionarilor.

„Am văzut cu toţii că, atunci când trebuie să voteze pentru mame şi pensionari, parlamentarii lui Klaus Iohannis, membri ai Alianţei Creştin Liberale, părăsesc sala. Oamenii aceştia, votaţi şi plătiţi de români, au arătat că nu le pasă de zeci de mii de concetăţeni de-ai lor. De dragul unor răzbunări politice de-a dreptul ridicole, ei au reuşit să împiedice aprobarea proiectului de amnistiere fiscală elaborat de Guvern”, a spus liderul PSD Neamţ pentru Agerpres.


„Au aceeaşi atitudine dispreţuitoare faţă de românii aflaţi în situaţii grele pe care au avut-o şi o au cei doi promotori ai austerităţii cu preţul suferinţei cetăţenilor noştri. Mamele şi pensionarii care aşteptau aprobarea acestei iniţiative de amnistie fiscală merită o explicaţie din partea absenţilor creştin-liberali, la fel ca toţi cei care i-au votat şi toţi cei care se aşteaptă ca reprezentanţii lor în Parlament să lucreze pentru interesul public, nu în slujba unor meschinării de partid patronate de Klaus Iohannis”, a afirmat Ionel Arsene. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: