METEO Se încălzește în sud şi în sud-est unde temperaturile urcă până la 24 de grade

Sursa foto: Pixabay

Ziua de luni aduce vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. În sud şi în sud-est, se face mai cald şi temperaturile urcă până la 24…25 de grade.

Se răceşte însă în celelalte zone. La Miercurea Ciuc vor fi doar 13 grade, iar vântul o să bate cu putere la munte, la altitudini mari.

Vremea în fiecare regiune

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menţine însorită toată ziua şi temperaturile cresc faţă de ieri. Urmează o amiază foarte plăcută cu 22…23 de grade în termometre- valori mai ridicate decât ar fi normal. Se încălzeşte şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Ieri au fost în jur de 18 grade. Luni maximele ajung la 21…22 de grade şi o să fie soare în cea mai mare parte a zilei. La noapte apar ceva înnorări, dar e puţin probabil să plouă. În nordul Moldovei şi în Bucovina găsim soare şi vreme bună, însă pe aici vântul devine ceva mai insistent. Bate cu 40…45 Km/h. Temperaturile rămân sub 20 de grade, iar după lăsarea nopţii o să picure în unele zone.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: