Demisie la vârful PNL. George Stângă: O etapă se încheie în activitatea mea politică

Sursa foto: George Stângă

Preşedintele PNL Galaţi, George Stângă, a anunţat, luni, că demisionează de la conducerea filialei. ”Sper ca ceea ce am construit în aceşti ani să poată fi dus mai departe, cu aceeaşi determinare şi implicare”, a transmis el. Anterior, surse politice declarau pentru News.ro că fostul premier Florin Cîţu ar putea deschide lista PNL pentru Senat la Galaţi.

„O etapă se încheie în activitatea mea politică. Astăzi, am decis să îmi depun demisia din funcţia de preşedinte al filialei PNL Galaţi. Mulţumesc pentru sprijin tuturor gălăţenilor, colegilor, prietenilor, tinerilor şi membrilor PNL Galaţi. Am reuşit să punem bazele unei echipe frumoase şi puternice. Sper ca ceea ce am construit în aceşti ani să poată fi dus mai departe, cu aceeaşi determinare şi implicare”, a arătat George Stângă, într-o postare pe Facebook.

El a subliniat că va continua să fie un om de echipă.

„Munca mea nu se opreşte, ci continuă!”, a conchis el.

Demisia sa ar veni în contextul în care surse politice au declarat că fostul premier Florin Cîţu ar putea deschide lista PNL pentru Senat la Galaţi.

Contactat de PS News, George Stângă nu a răspuns solicitărilor noastre.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: