Parlamentare2024/ Bistriţa-Năsăud: PNL a depus listele de candidaţi şi speră să obţină trei mandate

Sursă foto: Facebook/ Ioan Turc

Organizaţia judeţeană PNL Bistriţa-Năsăud a depus, marţi, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor şi speră să obţină două mandate de deputat şi unul de senator, la fel ca în urmă cu patru ani.

Lista pentru Senat este deschisă de liderul judeţean, Ioan Turc, care se află pe final de mandat ca primar al municipiului Bistriţa, urmat de consilierii municipali Florin Urâte şi Doina Macarie şi de un avocat, Ioan Someşan.

La Camera Deputaţilor, primul loc pe listă este ocupat de deputatul Robert Sighiartău, urmat de primarul oraşului Năsăud, aflat la al doilea mandat, Dorin Vlaşin.

Lista este completată cu o directoare de şcoală, Ana Moldovan, consilierul judeţean Florin Moldovan, un inginer silvic, Mihai Scridonesi, şi doi viitori consilieri judeţeni, Cristian Mureşan şi Marius Cheţan.

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că lista de candidaţi este, „probabil”, cea mai bună din ultimii 34 de ani.

„Este un moment important pentru filiala noastră, pentru electoratul liberal din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe care îl aşteptăm să fie alături de noi, şi un moment important şi pentru noi, în calitate de candidaţi. Am depus listele de candidaturi la Senat şi Camera Deputaţilor. Este o listă pe care eu o apreciez a fi bună, probabil cea mai bună listă din 1990 şi până astăzi, o listă alcătuită din oameni care au demonstrat fiecare ceva, care se bucură de respectul comunităţii şi care reprezintă o garanţie că ceea ce vom promite, ceea ce vom spune în această campanie electorală va deveni şi realitate după data de 1 decembrie”, a afirmat Ioan Turc.

 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: