Florin Roman: Marcel Ciolacu, captiv în scenariul PSD-AUR

Sursa foto: Florin Roman

Vicepreședintele PNL, Florin Roman a lansat acuzații la adresa președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Roman a declarat că Ciolacu este „îmbătat și obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relația cu Simion și AUR”.

„Marcel Ciolacu e atât de îmbătat și obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relația cu Simion și AUR. Acum nu știe cum să mai justifice public refuzul lui Nicolae Ciucă și al PNL de a mai comunica politic cu el și cu PSD.
Președintele Nicolae Ciucă a întrerupt orice dialog politic cu Marcel Ciolacu după ce acesta a ajuns captiv scenariului PSD-AUR imaginat de Viorel Hrebenciuc, scenariu în care Marcel Ciolacu se visează președinte cu ajutorul lui Simion, iar PSD și AUR visează o majoritate împreună în Parlament.
Am văzut în decizia judecătorilor trimiși de PSD la CCR de a elimina un rival al lui Simion din cursa prezidențială, cât de departe pot merge Ciolacu și PSD în goana după puterea absolută.
Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și al AUR. PNL nu poate accepta astfel de scenarii gândite în aceleași laboratoare care voiau să servească România pe tavă unor Năstase, Ponta sau Dragnea.
PNL e singurul partid care are forța necesară de a coagula energiile dreptei și de a opri PSD-ul și pe Ciolacu din încercarea de a întoarce România la epoca Iliescu-Năstase-Vadim”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: