Mircea Geoană minte din nou. Nicușor Constantinescu dă cărțile pe față: Am fost sacrificat și condamnat

Mircea Geoană, sursa foto: Facebook

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, aflat momentan în închisoare, a răspuns acuzațiilor lui Mircea Geoană, care a susținut că, la alegerile din 2009, a fost trădat de Organizația PSD Constanța.

„Afirmațiile domnului Mircea Geoană de zilele trecute, din emisiunea de la Pro TV, prin care acesta acreditează ideea că la alegerile prezidențiale din 2009 a fost ,,trădat” de mine și organizația de la Constanța reprezintă o minciună.

Este nedemn din partea fostului președinte al PSD și actual candidat independent la alegerile prezidențiale să vorbească astfel despre o echipă care l-a susținut din toate puterile în acea campanie, care i-a organizat la Adamclisi, cu 4 zile înainte de turul II al alegerilor, un eveniment de amploare la care au participat mii de persoane (important de reținut și faptul că a fost transmis în direct pe TVR!). Aceasta este doar una dintre acțiunile din acea campanie electorală pe care vreau să le amintesc.

,,Trădare, trădare, dar să știm și noi”, domnule Geoană, așa cum v-am întrebat chiar în biroul dumneavoastră de la Senat în timpul campaniei electorale…

P.S.:Ar fi multe de spus, însă din respectul pe care i-l port fostului meu coleg, mă opresc aici. Cred că este deja prea mult, după ce am fost sacrificat și condamnat pentru abuz în serviciu, făcut prin hotărâre de Consiliu Județean, să fiu numit și ,,trădător”. Cei aproape 8 ani și jumătate petrecuți după gratii nu mi-au schimbat caracterul: nu pot să mint și să tac”, spune Nicușor Constantinescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: