VIDEO „La Șoșoacă, dacă nu ești penal, nu poți să fii pe listele parlamentare”. Dezvăluiri din interiorul partidului

Amalia Bellantoni, invitat Puterea Știrilor 17.10

Partidul Dianei Șoșoacă a primit donații din Austria, din Italia, din Spania, din toată lumea, Australia, Africa de Sud, însă nimeni nu știe care este valoarea acestora, a afirmat Amalia Bellantoni, fosta colegă a Dianei Șoșoacă, în cadrul Puterea Știrilor.

„Am fost contactată de o doamnă și de alte persoane din SUA care voiau să doneze câte 1000 de dolari. Cand i-am spus Dianei Șoșoacă a zis că nu ne interesează decât de la 10.000, m-am simțit foarte penibil și i-am spus doamnei că nu este nevoie să își ia de la gură ca să dea partidului. Ulterior, am primit niște informații despre donații care veneau din Transnistria, am și documentele doveditoare. Am primit iarăși chitanțe de la oameni care au trimis pentru ce s-a întâmplat, nenorocirea aceea de la Crevedia, și care n-au ajuns niciodată la oamenii de la Crevedia”, a explicat Amalia Bellantoni.

Aceasta a relatat în continuare faptul că Diana Șoșoacă a folosit cu diferite ocazii cardul partidului.

„Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că eu i-am explicat, fiind antreprenor, că atunci când plătești cu cardul de partid sau de societate, trebuie evidență, niște documente doveditoare pentru cheltuiala pe care ai făcut-o. Iar ea a spus: nu-i nevoie, că știe contabila ce are de făcut. Într-adevăr, știe contabila. Dacă există contabilă, dar dacă nu există contabilă, nu știe nimeni și mergem așa”, a subliniat invitata.

Legat de eventuale discuții cu Diana Șoșoacă după anularea candidaturii sale la alegerile prezidențiale în condițiile în care le lega o prietenie strânsă, Amalia Bellantoni spune că acestea nu au avut loc.

„În schimb, m-a contactat domnului Lazarus printr-un intermediar, un prieten comun, spunându-mi că dacă mă voi opri din toată această polologhie, îmi va garanta un post de deputat, ceea ce mi s-a părut ofensator pentru mine. Eu nu mă vând, am principiile mele, n-am nevoie de vreun post în Parlament sau în guvern sau oriunde, ci îmi doresc doar ca oamenii să nu se ducă după un fals patriotism pe care Diana Șoșoacă îl arată românilor și după o escroacă. Pentru că atunci când le ceri bani oamenilor pentru pozițiile pe care urmează să i le oferi, înseamnă că faci o escrocherie”, a mai adăugat invitata.

Mai mult, locurile de parlamentar se plătesc, spune aceasta, dând drept exemplu fostul său post de la Călărași, care ar fi fost vândut către Dumitru Coarnă, liderul de sindicat.

„În fiecare seară, de mai bine de 3 zile, contest toate deciziile candidaturilor la birouri electorale județene de circumscripție, unde descopăr oameni de care n-am auzit niciodată. Sunt actuali deputați sau senatori care au nevoie de locuri în continuare, persoane care au nevoie de imunitate, adică persoane cu antecedente penale, trimise spre judecare pentru diverse acțiuni foarte grave trafic de droguri în formă continuată, droguri de mare risc, pedofilie, viol, sechestru de persoane și aceste persoane, acești oameni fac parte din lista preferențială de candidați pentru partidul SOS. Acuma îmi cer scuze, dar în aceste condiții doresc să-i aduc un elogiu domnului Ciolacu, care a spus că la el în PSD niciun om care este trimis în cercetare sau în judecată nu va găsi vreodată un loc la lista parlamentarilor pentru 2024. La Diana Ivanovici șoșoacă, dacă nu ești penal, nu poți să fii pe listele parlamentare. Mai mult, avem securiști, oameni care au activat în Poliție, Securitate, Miliție, care au procese, care au fost declarați de către CNSAS că au făcut poliție politică. Iarăși ei sunt cap de listă. De exemplu, la Botoșani un domn profesor pe care îl respect, dar nu m-am așteptat să aibă atât de puțină inteligență să se pună public pe o listă, el fiind un securist. Deci vreau să conștientizați faptul că Diana Iovanovici Șoșoacă a construit un brand, l-a ridicat la nivelul de marcă privată pe care am ajutat-o neplătindu-și datoriile. Astea sunt alte discuții, poate într-o zi o s-o citez să-și plătească facturile pe care nu le-a achitat. După ce a construit acest brand a început să vândă. M-a dat afară pe mine, a scos locul la vânzare… Deci n-a mai rămas nimeni, afară de trei persoane insignifiante care sunt niște oameni care n-au făcut nici performanță, care au fost cățeii ei stabili, fideli. În rest, n-a mai rămas nimeni în partid. Deci toți sunt oameni care au venit pe bani. Cine nu este de acord cu Diana Șoșoacă este exclus din partid”, a subliniat Amalia Bellantoni.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: