Amalia Bellantoni autoarea uneia dintre contestațiile depuse la CCR împotriva candidaturii prezidențiale a Dianei Șoșoacă, invitată la Puterea Știrilor, a explicat cum de a reușit eurodeputata AUR să câștige valurile de simpatie în rândul românilor.
De mai bine de 48h am reușit ca la 40% dintre circumscripțiile electorale județene din țară să depun contestații în acest sens împotriva candidatorii pentru alegerile parlamentare. Ulterior acestei decizii, care va fi făcută publică pentru Biroul Electoral Municipal, voi depune încă o contestație la Tribunalul București, în sensul în care Diana Șoșoacă nu poate să ocupe o funcție de demnitar al României, la fel cum nici de președinte, fiind practic aceleași îndatorii, respectarea Constituției, ceea ce a nu a făcut și nu va face niciodată. Dimpotrivă, așa cum bine știți, Parchetul General s-a autosesizat pentru declarațiile ei publice din mediul online, dar și din public.
Întrebată cum a reușit Diana Șoșoacă să adune simpatia oamenilor Bellantoni spune că este susținută de „o mișcare, un grup infracțional organizat”.
În mediul online vorbim despre niște conturi false care sunt manevrate de către o anumită persoană pe care am denunțat-o la DIICOT pentru evaziune și pentru trafic de influență din partea Dianei Șoșoacă, dar și pentru șantaj, amenințare, hărțuire în mediul online. Se numește RONTESCU Alina. O persoană care primește bani pe un alt cont de Revolut pentru beneficiile pe care le face anumitor persoane din cadrul partidului. Este o mișcare, un grup infracțional organizat. Așa a reușit să ajungă doar în mediul online, pentru că, repet, partidul SOS la nivel național nu a depășit 2% .
Cum a reușit să ajungă în Parlamentul European? Asta este o întrebare la care ar trebui să răspundă cetățenii sau electoratul, cum este posibil ca un cetățean de drept din Uniunea Europeană să poată vota o astfel de individă care instigă la ură, la discriminare, care aduce grave atingeri nu numai Constituției, dar și demnității umane, dar și statutului nostru de membru al Uniunii Europene și care aduce grave atingeri libertăților și drepturilor fundamentale.
Oamenii o compară pe Diana Șoșoacă cu Corneliu Vadim Tudor, însă, atrage atenția Bellantoni, aceasta este o greșeală.
Mai este foarte puțin și sper ca aceasta să fie o învățătură de minte. Lumea o compară cu Vadim Tudor. Vă rog, nu faceți această greșeală. Domnul Vadim, Dumnezeu să-l ierte, era un om venerabil, de o anumită cultură. Aici vorbim despre incultură și manevrare online, că pe vremea lui nu exista nici tiktoace, nici facebook-uri, că așa se vorbește pe grupurile de conștientizare pe care dumneaei le are, prin care intră în comunitatea lor și instigă la ură, instigă la crimă, instigă la moarte împotriva tuturor celor care nu sunt de acord cu tot ceea ce ea afirmă.
Autor
Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News