Un resort de lux din Turcia în care se aflau mai mulți români a fost cuprins de flăcări

Sursa foto: Youtube/caprura video

Un incendiu uriaș a izbucnit la un resort fin Kemer, Turcia, vineri, provocând momente de panică în rândul românilor care se aflau în vacanță.

Vineri, la un resort de lux din Kemre, Turcia, situat la circa 40 de kilometri de Antalya, a izbucnit un incendiu de mari proporți. Mai mulți turiști români aflați în vacanță erau cazați aici în momentul în care flăcările au curpins imobilul.

Hulusi Șahin, guvernatorul regiunii Antalya, a declarat că mai mulți turiști, care au fost afectați de degajările de fum dens, au fost nevoiți să iasă pe balcoanele camerelor pentru a-și salva viața.

„Echipele de salvare, pompierii și jandarmii au intervenit prompt, iar lucrările de evacuare și salvare sunt desfășurate cu mare atenție”, a precizat acesta

Turiștii aflați în camere au fost evacuați în siguranță, în cele din urmă, cu ajutorul scărilor, fiind coborâți de la balcoane.

Presa din Turcia relatează că mai mulți pompieri, paramedici și jandarmi au fost mobilizați de urgență la fața locului. Oamenii surprinși ăn piscină în momentul izbucnirii incendiului au fost nevoiți să aștepte în costume de baie, acoperiți cu prosoape, până seara. Mulți turiști, cu fețele acoperite pentru a se proteja de fum, au cerut ajutor de la balcoane.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Cauza incendiului este investigată în continuare, autoritățile locale evaluând situația.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: