Florin Roman: Programul prezidențial lnsat de Ciolacu este la fel de populist și fantezist ca cel al lui Dragnea

Sursa foto: x

Liberalul Florin Roman critică programul prezidențial lansat astăzi de Marcel Ciolacu.

„Programul prezidențial lansat azi de Marcel Ciolacu este o updatare a programului de guvernare, lansat de Liviu Dragnea. Nimic mai mult. La fel de populist și fantezist.

🇷🇴 În domeniul fiscal bugetar, dl Ciolacu promite scăderea unor biruri pe muncă, la fel ca și Dragnea, dar nu a făcut acest lucru în mandatul său de premier, cum scrie în fișa postului. Nu e explicat nici cum acoperă gaura de la bugetul asigurărilor sociale, care oricum este într-o gaură și mai mare.
🇷🇴 Nu am văzut nimic despre modul în care România, condusă de dl Ciolacu a ajuns cu cea mai mare inflație. Nu am văzut nimic despre cum, dl Ciolacu a “înghețat” o tranșă de 1,1 miliarde pentru numirile politice făcute prin AMEPIP. Nu am văzut nimic despre dorința domniei sale de a distruge clasa de mijloc prin scăderea plafoanelor la microîntreprinderi. Nu am văzut nimic în legătură cu faptul ca își dorește o guvernare PSD-AUR, ca bonus pentru scoaterea doamnei Sosoaca, din cursa prezidențială.
🇷🇴 Salariații trebuie să știe ca vor avea mai puțini bani în buzunar, pe cota progresivă a domnului Ciolacu. Ca acești bani vor merge în ajutoare sociale, nu în investiții. Tot ce-i care muncesc corect în această țară, trebuie să știe ca PSD vrea naționalizarea pilonului 2 de pensii private, noi liberalii, ne dorim să creștem etapizat contribuția la 6%. Cu dl Ciolacu vom avea noi creșteri de taxe, pentru a suporta lipsa reducerilor de cheltuieli în zona publică. Cei din mediul privat trebuie să se aștepte ca dl Ciolacu să umble la dividente în goana lui după bani.
🇷🇴 Pensionarii mineri și din sistemul de ordine și siguranță publică trebuie să știe ca Marcel Ciolacu și PSD i-a abandonat în mod cinic.

🇷🇴 În rest, nimic nou sub soare…doar cazul Nordis, pe care dl Ciolacu îl vrea complet îngropat, pentru a ascunde mizeria sub preș”, scrie Florin Roman.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: