Nicolae Ciucă: Referendumul de astăzi este şansa unirii României şi Republicii Moldova în Uniunea Europeană

Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că referendum de duminică din Republica Moldova este şansa unirii acestei ţări cu România în Uniunea Europeană şi a cerut cetăţenilor cu drept de vot să facă din această duminică o zi a ”izbânzii pentru aspiraţiile naţionale şi europene”.

Nicolae Ciucă a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că România aşteaptă Republica Moldova în Uniunea Europeană pentru a construi împreună un viitor al bunăstării ei.

”Referendumul de astăzi este şansa unirii României şi Republicii Moldova în Uniunea Europeană!

Îndemn toţi cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova, din România şi de oriunde să voteze la referendum şi să aleagă calea cea bună pentru viitorul ţării. Faceţi din această duminică o zi a izbânzii pentru aspiraţiile voastre naţionale şi europene.

România vă aşteaptă în Uniunea Europeană, pentru a construi împreună un viitor al bunăstării şi siguranţei”, a declarat Nicolae Ciucă.

Peste 3,3 milioane de moldoveni sunt aşteptaţi la secţiile de vot, duminică. Aceştia urmează să-şi aleagă viitorul preşedinte, dar şi să decidă dacă vor modificarea Constituţiei în vederea integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: