Alina Gorghiu, despre programul prezidenţial al candidatului PSD: Nu există nicio frază despre justiţie, anticorupţie

Sursa foto: Alina Gorghiu

Ministrul liberal al Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă, duminică, după prezentarea programului prezidenţial al candidatului PSD, Marcel Ciolacu, că docimentul nu cuprinde nimic despre statul de drept şi apărarea cetăţenilor în faţa abuzurilor. ”Chiar aş fi fost curioasă să aud opinia PSD despre justiţia următorilor 4-5 ani”, a transmis Gorghiu.

”Astăzi, a fost prezentat programul prezidenţial al candidatului PSD. Este cu de toate, de la reindustrializare la educaţie, de la sănătate la demografie, de la apărare la sport şi tot aşa. Ştiţi ce frapează însă? Că nu există nicio frază despre statul de drept, despre anticorupţie, despre justiţie, despre recuperarea banilor de la infractori, despre pedepsirea abuzurilor, despre siguranţă, despre victimele violenţei de orice fel… despre cum justiţia dreaptă şi eficientă este premisa funcţionării oricărui stat, a oricărui sector de activitate, public sau privat”, a scris, duminică, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Ministrul Justiţiei afirmă că ar fi vrut să audă ”opinia PSD despre justiţia următorilor 4-5 ani”.

”Sunt convinsă că e bine să ştie toţi românii înainte de alegeri…că după…Cu cine, cu ce, cum şi mai ales pentru cine? Am citit programul PSD şi am verificat cuvintele importante pentru un Preşedinte al României: Justiţie: 0, Stat de drept: 0, Anticorupţie: 0, Violenţă: 0”, a mai transmis ministrul liberal.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a lansat oficiall candidatura pentru alegerile prezidenţiale, într-un eveniment la Palatul Parlamentului. ”Nu vreau să fiu un preşedinte care urăşte şi dezbină”, a afirmat Ciolacu, adâugând că, dacă va câştiga, va pune interesele economice ale României pe primul loc

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL