Lucian Bode: Nicolae Ciucă, președintele de care România are nevoie pentru un viitor prosper și sigur

sursa: facebook/ Lucian Bode

Lucian Bode a declarat pe pagina sa de Facebook că programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă, intitulat „România prosperă și sigură”, reprezintă un manifest pentru libertate și fundamentul unui stat funcțional care lucrează pentru oameni. Bode subliniază că Nicolae Ciucă este președintele de care România are nevoie, un lider dedicat poporului român și care își va pune toată priceperea și energia în slujba românilor.

„România prosperă și sigură” este programul prezidențial al candidatului Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.
Un manifest pentru libertate, fundamentul unui stat funcțional care lucrează pentru oameni, care sprijină inițiativa privată și valorifică toate energiile constructive ale acestei națiuni.
Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Un președinte care luptă pentru România, pentru poporul român și care are o singură lege, Constituția României. Un președinte care își va pune toată priceperea și energia în slujba românilor de pretutindeni.
Un președinte care ține cu țara, care a depus un jurământ de credință față de patrie în calitate de militar, pe care îl va respecta toată viața lui.
Președintele țării este depozitarul celei mai mari încrederi cu care este învestit un demnitar și adună toată speranțele românilor. El este cel care dă direcția și ține echilibrul unei națiuni.
Viziunea lui Nicolae Ciucă este una integratoare, incluzivă și asigură cadrul necesar pentru ca sistemele publice să performeze mai ales pentru oameni și comunități.
Haina prezidențială nu se potrivește oricui. Șmecheria și falsitatea, agresivitatea și superficialitatea contracandidaților nu sunt compatibile cu cea mai înaltă funcție din statul român.
Spre deosebire de ei, Nicolae Ciucă vine în fața românilor cu un proiect de țară care conturează cel mai bine profilul unui adevărat președinte, a unui lider pentru următorul deceniu!
Cu onoare, respect și credință pentru România!”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: