Prezidenţiale R.Moldova/ Sandu îl acuză pe Stoianoglo că este un ”cal troian”

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a ridiculizat, duminică, într-o dezbatere electorală, pe contracandidatul său din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc la 3 noiembrie, socialistul Alexandr Stoianoglo, spunând despre acesta că este doar un „cal troian”, „un om prin care alţii vor să conducă ţara”, în timp ce fostul procuror general s-a declarat un „susţinător ferm al integrării europene”.

Sandu a afirmat în confruntarea desfăşurată la Palatul Republicii că Stoianoglo este „folosit” de indivizi şi grupări care vor să revină la putere în Republica Moldova şi care utilizează „bani trimişi în ţara noastră pentru a destabiliza ţara, pentru a aduce dezbinare şi conflict aici, acasă”.

„Aş vrea ca azi, aici, pe această scenă să fie un candidat cu care să dezbat serios problemele şi soluţiile pentru Moldova. Din păcate, pe această scenă avem un cal troian, un om prin care alţii vor să conducă ţara. Eu sunt sigură că niciun moldovean nu vrea să fie condus de cei care stau în spatele acestui om. Niciun moldovean nu vrea să fie condus de către cei care au furat statul şi cetăţenii, de cei cu care noi am luptat şi am reuşit să îi alungăm de la putere”, a afirmat preşedinta în exerciţiu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: