VIDEO Ciolacu: Nu va crește niciun TVA! Nu voi repeta experiența domnului Emil Boc

Sursa Foto: Marcel Ciolacu


Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, la o întâlnire cu Asociația Municipiilor din România, că nu va urma sub nicio formă modelul de premier al lui Emil Boc și nu va crește sub nicio formă TVA.

”N-am crezut că într-un moment în care ai cele mai mari provocări pe plan extern, n-am crezut că va mai fi ca în anii trecuți.

N-am crezut că o mai particip la o campanie electorală în care se va vorbi despre izolarea stângii, despre un guvern strict de dreapta. Nu am crezut că o să mai vorbim despre cine este frumos, cine este urât.

Am crezut că vom apăra împreună lucrurile pe care le-am reușit și am ținut un echilibru (…) am crezut că vom veni în fața românilor să le spunem ce a însemnat să ai o perioadă de stabilitate politică și cum am vorbit pe aceeași voce când a venit vorba despre România.

Eu puteam să risc pentru un interes de o lună de zile, să risc ca România să aibă o corecție severă și să fim nevoiți să reducem deficitul la 3% în doar 4 ani. A mai semnat unul un astfel de plan și știți când trebuia să avem deficit de 3%? Anul acesta, an în care avem atât de multe proiecte în desfășurare, pentru că avem PNRR, avem Anghel Saligny.

Nu puteam să nu-mi asum un lucru doar pentru că eu scăpam să dau explicații. Nu va crește niciun TVA! Nu voi repeta experiența domnului Emil Boc, care automat duce și la inflație, duce, de fapt, la o inechitate socială”, a declarat Ciolacu.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: