Ministrul Muncii: Reformele din administraţia publică locală sunt reforme cheie pentru viaţa oamenilor

Sursa foto: Simona Bucura-Oprescu

Reformele din administraţia publică locală sunt reforme cheie pentru viaţa oamenilor, creşterea încrederii acestora şi dezvoltarea României, a afirmat, luni, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, la Summitul Autorităţilor Publice Municipale din România, conform unei postări pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Ne dorim o administraţie publică mai eficientă şi mai aproape de cetăţeni, iar acest lucru poate fi realizat doar prin politici publice făcute corect plecând de la nevoile de la firul ierbii. Primarii municipiilor din România sunt aleşii locali cu cel mai mare număr de voturi, ceea ce arată, în egală măsură, un grad de încredere ridicat, dar şi un grad de aşteptare al cetăţenilor pe măsură.
Reformele trebuie să continue în România, iar reformele din administraţia publică locală sunt reforme cheie pentru viaţa oamenilor, creşterea încrederii acestora şi dezvoltarea României. Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale este şi va rămâne un partener şi un susţinător al primarilor!”, a precizat Simona Bucura-Oprescu.

Summitul Autorităţilor Publice Municipale din România este un eveniment ce reuneşte primari, lideri ai administraţiilor publice locale şi reprezentanţi guvernamentali pentru a dezbate şi a găsi soluţii în vederea consolidării administraţiei publice locale.

În cadru evenimentului au fost căutate soluţii pentru bugetarea sustenabilă multianuală, stabilitatea şi predictibilitatea legislativă, felul în care sunt gestionate fondurile europene, precum şi politicile sociale şi salariale.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: