Florin Roman: PSD/AUR au bătut palma și pentru boicotarea referendumului propus de Nicușor Dan

Sursa foto: Facebook/ Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a publicat pe pagina sa de Facebook o analiză critică a acțiunilor PSD și AUR în contextul referendumului propus pentru București. El susține că, deși liderii celor două partide, Marcel Ciolacu și George Simion, declară public că susțin referendumurile, în realitate fac tot posibilul pentru a le bloca.

„Am asistat azi la o nouă etapă din blatul PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion, care spun ca susțin public referendumul pentru București, dar fac tot ce pot să îl blocheze.
Mai întâi, George Simion și-a exprimat neîncrederea în referendum, în timp ce Marcel Ciolacu a mutat prin Toni Grebla, pentru ca AEP vezi doamne vede chichițe procedurale.
AEP a motivat parca printr-un răspuns dat de garda pretoriana roșie din CCR. PNL a propus ca cetățenii Bucureștiului să poată vota și la referendum în aceeași secție de vot, ceea ce înseamnă mai puține cheltuieli. Vezi doamne PSD/Toni Grebla/AEP nu pot număra nici voturile.
In final au votat, dar e clar ca PSD/AUR au bătut palma și pentru boicotarea referendumului propus de Nicușor Dan”, a scris Florin Roman pe facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: