Camion blocat în asfalt, după ce drumul, reabilitat recent, s-a rupt sub el

camion asfalt
foto: cisnadia adevarata

Un camion a rămas blocat în asfalt după ce drumul, proaspăt reabilitat, s-a rupt sub el. Incidentul a avut loc orașul Cisnădie din județul Sibiu.

Un camion încărcat, cântărind în total circa 30 de tone, s-a scufundat în asfaltul care s-a rupt sub greutatea lui, în parcarea pieţei din oraşul Cisnădiei, din cauză că a cedat una din traversele de beton ale acelui loc, a informat primarul Gheorghe Huja.

După ce au apărut în spaţiul public imaginile cu camionul cu roţile din spate scufundate în groapa din asfalt, primarul a declarat jurnaliştilor că nu avea cum să prevadă acest incident.

„În zona respectivă este parcarea pieţei. Parcarea s-a construit peste râu, cu traverse de beton, iar în momentul în care camionul, care avea 30 de tone, a trecut în zonă, una dintre traverse a cedat şi s-a rupt. Cine putea şti că se va întâmpla aşa ceva?”, a spus primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja, citat de Agerpres.

Acesta a anunţat că marţi vor începe reparaţiile locului unde camionul s-a scufundat în asfalt.

„Mâine o să vină o firmă să repare, am vorbit deja şi se va remedia situaţia. Este o chestiune de câteva zile. Oricum, nu se putea trece pe acolo, fiindcă strada este în lucru, iar parcarea nu era funcţională. Lucrările erau gata în proporţie de 90%, eu practic aş fi putut da voie să se treacă pe acolo, puteam rezolva cu nişte panouri de ocolire, dar dacă am găsit societate care să repare, mâine o să vină să remedieze”, a afirmat primarul Gheorghe Huja. Camionul aparţine unei firme din judeţul Sibiu, din domeniul construcţiilor de drumuri.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: