UPDATE Cazul profesorului sechestrat în azil. Căminul a fost închis

azil
Sursa foto: freepick

UPDATE, ORA 22.10

Cazul a ajuns în atenţia opiniei publice după ce fiica profesorului universitar a lansat acuzații grave la adresa conducerii azilului privat din Sectorul 6.

Polițiștii Secției 21, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au acționat împreună cu reprezentanți din cadrul DSP, DSVSA, APISMB, ANPC, ITM și o echipă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, în vederea efectuării unor activități de control, la centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice din Sectorul 6. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și a fost dispusă măsura de suspendare a activității centrului respectiv, notează antena3.ro.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Acuzații grave la adresa conducerii unui azil privat. Fiica unui cunoscut profesor universitar susține că tatăl său a fost sechestrat acolo. Femeia spune că ar fi încercat să își ia părintele pentru a-l duce la un control medical, însă nu i-a fost permis acest lucru. În cele din urmă a reușit să îl ia de acolo, însă doar după intervenția poliției.

„Poliția ieri a intervenit, a încercat să mă ajute să îmi recuperez tatăl de la acel azil privat”, a spus Irina Stoica, sâmbătă, la Antena 3 CNN. „Poliția a constatat că acest individ, acest director, l-a sechestrat pe tatăl meu în interiorul azilului”, a spus femeia.

Ea a adăugat că directorul respectiv nu i-a permis accesul decât în schimbul unei sume de bani.

„L-am dus pe 28 iunie, am plătit suma care era stipulată în contract pe luna iulie și a rămas să vin să-l iau pe data de 11 august, când m-am prezentat acolo și mi s-a cerut o altă sumă de bani în schimbul accesului la tatăl meu”, a spus ea.

Potrivit femeii, poliția a descoperit că în acest interval de timp, directorul azilului privat a reziliat contractul, de bună voie, fără să o întrebe.

„A reziliat contractul cu mine și a semnat un alt contract cu o altă persoană”, a spus femeia.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: