Un român care transporta migranți ilegal în Ungaria a sărit din mașină și a fugit. Ce spune poliția

migranti politia de frontiera arad

Un român care transporta 12 migranţi intraţi ilegal în Ungaria a sărit din maşina aflată în mers şi a fugit. Vehiculul, care se afla într-un sens giratoriu, a fost oprit de pasagerii abandonaţi. Autorităţile ungare cer arestarea bărbatului.

Ferenc Szanka, purtătorul de cuvânt al parchetului judeţului Csongrád-Csanád, a precizat, într-o declaraţie trimisă agenţiei ungare de presă MTI, că parchetul a cerut arestarea bărbatului român.

Potrivit suspiciunilor întemeiate, bărbatul a urcat în autovehiculul pe care îl conducea 12 persoane care au trecut ilegal frontiera şi care au declarat că sunt cetăţeni sirieni, pentru a-i duce în Austria.

La scurt timp după plecare, la periferia localităţii Mórahalom, poliţia a încercat să legitimeze bărbatul. Suspectul, care trecea printr-un sens giratoriu cu o viteză de aproximativ 20-25 km/h, a deschis portiera şoferului, a sărit din maşină şi a fugit. Maşina a fost oprită de pasagerii pe care i-a abandonat, informează news.ro.

După o scurtă urmărire, poliţia l-a prins pe bărbat şi l-a luat în custodie – a declarat purtătorul de cuvânt al parchetului judeţean.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: