George Simion nu face pe nebunul. Și-ar vaccina copiii, după ce timp de trei ani a făcut apologia antivaccinismului

Simion
Sursa foto: captură video

George Simion, prezent la Prima News, a fost întrebat dacă și-ar vaccina copilul, când îl va avea. Politicianul care a organizat, joi, un protest în fața Ministerului Sănătății, pe motiv că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie, a declarat că nu este antivaccinist.

„Cu siguranţă, nu sunt un nebun, cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”.

Simion a insistat pe retorica pe care o promovează, spunând că nu dorește să se repete „ororile din timpul pandemiei”, apoi precizează că „vaccinurile elementare trebuie făcute”.

„Eu vreau doar să nu se repete ororile care s-au întâmplat în timpul pandemiei când, dacă nu făceam noi nişte proteste mai hotărâte, mai radicale, nu ai mai fi fost lăsat la locul de muncă, dacă nu erai vaccinat. Asta însemna vaccinare obligatorie. Noi nu vrem să ajungem acolo. Sigur, toate vaccinurile elementare trebuie făcute”, declară politicianul AUR.

Tot Simion a insistat că vrea să transmită la protestele sale antivacciniste că „vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie”, dar și că „statul trebuie să se asigure că cei care vor să se vaccineze pe ei, pe copii lor, trebuie să aibă acces”, precizând că în acest moment sunt probleme cu unele vaccinuri din schema obligatorie.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: