PMP cheamă oamenii în stradă. Flash mob în faţa instituţiei Avocatul Poporului

Partidul Mişcarea Populară a făcut astăzi un anunţ de presă în care comunică faptul că se opune Ordonanţei privind migraţia primarilor şi că organizează un Flash mob în faţa instituţiei Avocatul Poporului, la ora 15:00.

Anunţul de presă al PMP integral:

Partidul Mişcarea Populară condamnă Ordonanţa privind migraţia aleşilor locali pe care o consideră profund anticonstituţională. Măsura pe care Guvernul vrea să o adopte astăzi ridică un zid imens în calea democraţiei.
Partidul Mişcarea Populară va protesta începând cu ora 15.00 în faţa instituţiei Avocatului Poporului. Este un Flash mob la care poate participa oricine este împotriva abuzurilor pe care le face Guvernul Victor Ponta.
Victor Ponta nu poate câştiga alegerile fără această ordonanţă! Nu putem să îl lăsăm să îşi creeze acest avantaj în faţa celorlalţi competitori.
Oricine împărtăşeşte îngrijoarea noastră faţă de acest derapaj de la democraţie şi doreşte să se alăture demersului nostru, este aşteptat astăzi în strada Eugeniu Carada, începând cu ora 15.00.

Şi Monica Macovei a anunţat că la ora 12:00 se va afla în faţa instituţiei Avocatl Poporului în semn de protest la OUG 45/2014.

Citeşte şi: Macovei ia cu asalt instituţia Avocatul Poporului. Ce campanie a lansat

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: