Ce element a contribuit la identificarea cadavrului lui Prigojin

prigojin
Sursa foto: Facebook / Prigojin

Cadavrul lui Evgheni Prigojin a fost identificat, după un deget lipsă la o mână, scrie canalul Telegram VchK-OGPU, apropiat de gruparea paramilitară, citând surse. De asemenea, la locul prăbușirii avionului ar fi fost găsit telefonul său.

„O sursă din cadrul Vchk-OGPU a declarat că trupul lui Evgheni Prigojin a fost identificat oficial la morgă, el a fost recunoscut de unul dintre comandanții Wagner. Principalul indiciu a fost absența unui deget. De asemenea, cel de-al doilea lider Wagner, Dmitri Utkin, a fost identificat după înălțime și tatuaje la morgă”, se precizează pe pagina Telegram Vchk-OGPU, citată de Digi24.

În numeroasele înregistrări video cu Evgheni Prigojin se poate vedea că șefului Wagner îi lipsea o falangă de la degetul inelar al mâinii stângi.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: