Explozii la o staţie GPL din Crevedia. Ciolacu: Cine se va face vinovat va suporta rigorile legii

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că persoanele care vor fi găsite vinovate în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia vor suporta rigorile legii, ” indiferent despre cine vorbim în acest moment”.

“Cine se va face vinovat va suporta rigorile legii, indiferent despre cine vorbim în acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, la ieşirea din sediul MAI, în noaptea de sâmbătă spre duminică, alături de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Premierul a amintit de tragedia de la Mihăileşti, din 2004, când au murit 18 oameni – pompieri, jurnalişti şi alţi civili.

”Dvs. sunteţi mai tineri, noi am prins şi accidentul de la Mihăileşti şi dacă nu se crea totuşi acel cordon şi se lăsa lumea, cum s-a făcut atunci la Mihăileşti, astăzi ar fi fost o situaţie de nedescris. Deci cine a organizat acolo perimetrul şi s-a ocupat, a făcut un lucru extraordinar, de fapt s-au salvat vieţi”, a subliniat Ciolacu.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: