Declarațiile primarului din Crevedia. Cine ce vină are

Petre- primar Crevedia
Sursa foto: captură video

Florin Petre, primarul din Crevedia, susține că nu știa că firma de GPL, rămasă fără avize de funcționare, funcționa în continuare. Mai mult, primarul spune că oamenii care stăteau lângă depozit, care au fost afectați de explozie, nu au făcut nicio sesizare la primărie.

„Știam că a fost închisă după adresa de la ISU. Nu este în competența Primăriei, și dacă nu am primit nicio sesizare… că s-a vehiculat la presă. Nu avem nimic scris la Primărie”, a spus Petre, citat de Digi24.

Primarul susține că el știa că activitatea stației a fost oprită. „Am văzut o cisternă parcată la poartă din când în când”, a spus el și opinează că „patronul firmei” este vinovat.

Patronul, Ionuț Doldurea, este fiul primarului din Caracal. Petre a susținut că firma avea autorizații de construcție și că stația a fost construită înainte ca el să devină primar. A refuzat apoi să mi răspundă la alte întrebări ale jurnaliștilor, a urcat în mașină și a plecat, arată Digi24.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: