Puterea Banilor – De la locul călduț la realizarea visului de-o viață

După 15 ani de experiență în domeniul bancar ca director de vânzări, de operațiuni, coordonator al unor echipe numeroase, Gina Matei, invitata celei mai recente ediții a emisiunii Puterea Banilor, a decis să devină antreprenor.

Povestea invitatei mele, spune Adriana Armanu, realizatoarea emisiunii, este cel mai relevant exemplu pentru una dintre temele mele preferate, respectiv curajul de a face schimbări majore. Uneori, curajul de a schimba direcția atrage după sine experiențe incredibile și ne face să aflăm despre noi lucruri pe care nu le bănuiam.

La întrebarea ce a determinat-o să schimbe macazul de la top management la propria companie, Gina Matei spune că răspunsul o duce într-o zonă de bucurie și emoție maximă, în același timp.

„Într-o seară am luat copiii de la grădiniță, spune aceasta. Unul dintre băieți mi-a arătat un desen  cu familia noastră. În partea de sus a desenului era o inimioară cu aripioare și când am întrebat ce înseamnă acea inimioară mi-a spus: este spiritul meu liber. Acela a fost momentul în care am înțeles lucruri esențiale despre mine și despre drumul meu până atunci. Mi-am dat seama că toate alegerile din viața mea până la momentul respectiv îi aveau în centru pe alții. Fie că era vorba despre părinții mei pe care voiam să îi fac mândri, fie că era vorba despre șefi, cărora, la fel, voiam să le arăt că au făcut alegerea potrivită când m-au numit manager la o vârstă foarte mică… Am înțeles atunci că, dincolo de toate, există, totuși, un spirit liber care merită să facă alegeri pentru sine. M-am întrebat în acel moment ce ar vrea să facă spiritul meu liber. Mi-am dat seama că dacă nu încerc drumul antreprenoriatului, o să regret toată viața și că ar fi un gol pe care nu l-ar putea umple nimic altceva”, mai spune Gina Matei, care oferă astăzi coaching si consultanță antreprenorilor și echipelor din mari companii românești și internaționale.

Emisiunea Puterea Banilor, realizată de Adriana Armanu, este difuzată în fiecare vineri, de la ora 16.00, pe canalul nostru online și pe Facebook.

Urmărește aici ediția în care este invitată Gina Matei.

Află mai multe despre invitata noastră, pe GinaMatei.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: