Bogdan Stoica: Kriptonita președintelui Iohannis

Bogdan Stoica

Sunt foarte bucuros că președintele Klaus Iohannis s-a dus în Delta Dunării de Ziua Deltei Dunării. Și mă oftic că nu m-am prins că asta e kriptonita lui. Plus că e superlogic: degeaba îi spuazii omului de una sau de alta, dacă nu le pui în context. Așa că am niște propuneri de-a dreptul politice. Am nevoie de ajutorul PSD, PNL, AUR, USR, chiar și al Dianei Șoșoacă. Împreună vom învinge.

Parlamentul României să aibă o sesiune lunară dedicată Zilelor Naționale, ocazie cu care propunerile de Zile Naționale să fie votate cu prioritate, cu majoritate simplă, inclusiv prin vot telefonic.

Să facem asta azi. Iar mâine să scriem textul de lege prin care ziua de 5 septembrie este Ziua Națională a Marelui Ars.

Pe 6 septembrie s-ar potrivi Ziua Națională a Victimelor Șoferilor Drogați.

Pe 7 – Ziua Națională a Bătrânilor din Aziluri.

Pe 8 – Ziua Combaterii Mafiei GPL.

Pe 9, 10, 11 etc., până la sfârșitul anului – ce vreți voi. Efectiv orice. Important e să-l facem pe președinte să se implice. Să se pronunțe. N-ar fi inutil. Iohannis controlează PNL cu degetul mic, cu arătătorul serviciile, cu degetul mare justiția și serviciile, iar mijlociul pe premierul Ciolacu. Inelarul – se știe, e al Primei Doamne, Carmen.

Și ca să vedeți cât sunt de dezinteresat de gloria acestei strategii strălucite de înviorare a președintelui României, propun ca tot pachetul ăsta de legi să se numească Programul Gheboasă.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: