Fost senator PMP, dezamăgit de involuția partidului

Sursa foto: PMP

Cătălin Lucian Iliescu, fost Senator în Parlamentul României, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a arătat că recent a fost la școala de vară a PMP, aripa „Eugen Tomac” și a comentat că numai școală de vară nu a fost, ținând cont de „participanți”.

„În acest weekend a fost școală de vară a PMP aripa Eugen Tomac.

De remarcat că numai școală de vară nu a fost ținând cont că peste 70 % erau aceeași hodorogi dornici de un ciolan la pensie!!
Cândva, participam la ”scoala de vară” PMP, unde ERAU prezenti peste 500 tineri”.
Cătălin Lucian Iliescu a numărat, totuși, câțivatineri, prezenți acolo, probabil amăgiți de un weekend la mare, la împinge tava.
„Azi, în spatele președintelui agramat din Iași susținut de balbâitul Movilă, cu greu am zărit 30 tineri probabil amăgiți de un weekend la mare la împinge tava oferit de consilierul de Constanța.
Tinerii au fost obligați să asculte discursul foștilor miniștri USR și FD care le-au explicat ce vor face ei la guvernare, de parca au făcut ceva când au fost!!
Și de data asta Eugen Tomac le-a oferit platformă de exprimare unor loaze pe care nu ii mai votează nimeni”, adaugă Iliescu.
Fostul senator al Partidului Mișcarea Populară se arată întristat de „strategia” PMP și de ce a ajuns un partid cu 80% structuri în toată țara.
„În loc ca PMP să își vadă de strategia sa, acceptă să se vândă pe 3 posturi viitoare de parlamentar și una de europarlamentar.
Trist să vezi cum un partid ca PMP cu 80 % structuri în toată țara a ajuns să fie roată de rezervă pentru un partid progresist tata 1, tata 2 și unul fără identitate”.
„Dar ce nu face omul pentru un post la Bruxelles!”, comentează Iliescu.
La finalul postării, Iliescu trage câteva concluzii amare:
„Ceilalți rămân cu aplaudatul, că tot aia bătrâni se vor regăsi prin diferite funcții.
Ca să dai bine la invitați îți permiți să faci și o chermeză ținând cont că o parte din organizații au plecat la AUR și PSD.
Până va realiza PMP cum e cu electoratul, vor rămâne 5 în sală ca la PNȚ.
Se vede că PMP nu mai are acces la banii publici de la AEP.
Știrile de weekend au fost centrate de prezența lui Cătălin Drulă la o școală de vară, nici nu contează a cui!
Eugen Tomac pe nicăieri!! Doar la cantină…
Când vezi sondajele îți dai seama ca n-ai pierdut nimic.
Când era cașcaval scotea Buble un 5 % în sondaje.
Acum, pe austeritate e mai slăbuț”.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: