Timiș: Percheziții în dosar de trafic de droguri. Câte kilograme au confiscat

canabis
Sursa foto: Unsplash

Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au găsit, în urma unor percheziţii făcute la un bărbat care se ocupa cu traficul de droguri de risc, o cultură de canabis şi peste 50 de kilograme de masă vegetală. Bărbatul a fost reţinut.

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat percheziţii domiciliare, în judeţul Timiş, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate a reieşit că, în cursul anului 2023, o persoană şi-ar fi înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis outdoor, în curtea locuinţei sale, din judeţul Timiş, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din judeţ”, a transmis, joi, IPJ Timiş.
În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 40 de plante de canabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală şi 3 kilograme de substanţă vegetală uscată, mărunţită şi depozitată în mai multe recipiente.
Bărbatul care este vizat în dosar a fost audiat la sediul DIICOT Timişoara, procurorii dispunând reţinerea pentru 24 de ore a acestuia.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: