CCIR organizează curs de „Operațiuni de finanțare a comerțului”. Cum îl accesezi

Sursa foto: ccir.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 27-28 septembrie 2023, un curs comprehensiv privind operațiunile de finanțare a comerțului, cu accent pe regulile Incoterms 2020, credite documentare și garanții, regulile Camerei de Comerț Internaționale (ICC), precum și Unifom Custom Practice (UCP) 600 și Uniform Rules for Demand Guarantees (URDG) 758.

Evenimentul va avea loc la sediul CCIR Business Center și se va desfășura în limba engleză, arată un comunicat de presă emis, joi, de instituție.

Cursul se adresează următoarelor categorii profesionale:
– exportatori, importatori, comercianți, manageri de afaceri, specialiști în comerț exterior și logistică;
– bancheri care lucrează în finanțarea comerțului, în special în departamentele de credite documentare, încasări, garanții bancare și finanțare export/import;
– specialiști bancari front office, manageri care deservesc exportatori, importatori și comercianți;
– specialiști în finanțarea comerțului;
– manageri de risc bancar, auditori interni;
– avocați, specialiști în conformitate;

Cursul va fi susținut de Pavel Andrle, consilier, consultant și trainer pentru finanțarea comerțului internațional. De asemenea, Pavel Andrle este secretar al Comisiei Bancare și al Comisiei pentru Dreptul Comercial și Practică a ICC – Republica Cehă. Nu în ultimul rând, Andrle este autorul celor mai bine vândute publicații practice despre „Examinarea documentelor în temeiul creditelor documentare” și „Creditele documentare în practică”. Publicațiile explică reguli și practici foarte complexe legate de examinarea documentelor prezentate în cadrul creditelor documentare și a altor operațiuni de credit documentar în mod practic.

Persoanele interesate se pot înscrie la curs accesând acest link:

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: