Consultant politic apropiat de Antonescu, acuzații fără precedent la Iohannis

Klaus Iohannis și acțiunile politice ale acestuia par să fie atacat din toate părțile. Prestația politică a acestuia lasă tot mai mult de dorit, iar acest aspect este dur taxat chiar și de cei care își pun speranța în Iohannis să îl învingă pe Victor Ponta. Prezidențiabilul ACL este caracterizat de consultantul politic Cozmin Gușă drept un personaj politic inert.

”Nu sunt nici fanul PSD, nici al lui PNL dodoloț. Klaus Iohannis pierde vremea, nu face opoziție guvernamentală. Imi arată doar o susținere din partea Germaniei. Asta nu mă interesează. Asta e ceva ce te ajută după alegeri.

Îl văd pe Ponta care se chinuie, măcar el lucreză și îl văd pe Iohannis, care ține niște conferințe de presă fără sare și fără piper. Mai văd oamenii din jurul lui Iohannis care sunt avizi de putere. Mai văd la Iohannis cum își execută apropiații. Îl vedem pe Iohannis cum îl desconsideră pe Crin Antonescu, cel care l-a inventat. Iohannis nu era niciodată candidat pentru prim-ministru dacă nu era Crin Antonescu”, a precizat Gușă într-o emisiune televizată la Realitatea Tv.

”Dacă se dovedește că Iohannis a fost la Grivco este cel mai penibil start de campanie pentru Iohannis.

Iohannis cu lipsa de imaginație, cu jocurile duble- triple prin PNL, ale lui sau ale apropiaților lui, este pe trend descendent. Udrea e singura care e pe trend ascendent, este vie. Udrea va decide președintele în turul 2. (…) Dacă Iohannis era un candidat serios era la 40%”, a mai explicat consultantul politic.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: