Ciucă, după întâlnirea cu românii stabiliți în Irlanda: Îi așteptăm acasă

Facebook / Nicolae Ciucă
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, le-a transmis reprezentanţilor comunităţii de români stabiliţi în Irlanda, cu care s-a întâlnit la Dublin, că România este din ce în ce mai atractivă pentru mediul de afaceri şi drumurile sunt în continuă îmbunătăţire, majoritatea şantierelor de infrastructură de transport fiind demarate de guvernele PNL.

„Am avut aseară, la Dublin, o întâlnire de suflet cu reprezentanţi ai comunităţii de români stabiliţi în Irlanda. Aici, avem o comunitate solidă şi implicată de români interesaţi de mersul ţării şi de progresele făcute. Le-am spus că îmbunătăţim constant procedurile administrative din ţară şi din relaţia directă cu ei. S-au făcut paşi serioşi în zona digitalizării, un exemplu fiind emiterea online a cazierului judiciar. S-au bucurat, de asemenea, să afle că lucrăm la îmbunătăţirea serviciilor consulare şi la simplificarea procedurilor de emitere a documentelor prin oficiile diplomatice. Ştim cu toţii cât de importantă este optimizarea acestui tip de servicii pentru românii din diaspora”, a scris Nicolae Ciucă vineri, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL a mai arătat că le-a transmis românilor din Irlanda şi că sunt aşteptaţi acasă, în România, „unde lucrurile se vor schimba din ce în ce mai mult în bine”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: