Marcel Ciolacu: Când mafia jocurilor de noroc era la masa guvernului, păcănelele erau deschise

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Marcel Ciolacu a declarat luni că în ședința de Guvern de joi va veni cu reforma jocurilor de noroc, prin care nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea desfășura activitatea pe teritoriul României.

Premierul a declarat că nu îl sperie amenințările industriei păcănelelor, care presează politicienii pentru a lua decizii în favoarea acesteia, așa cum a făcut și-n pandemie, când „mafia jocurilor de noroc a fost la masa guvernului, iar păcănelele erau deschise, în timp ce bisiericile erau închise”. Totodată, șeful guvernului a dat asigurări că și legea aflată în Parlament, prin care se vor scoate păcănelele în afara localităților, va fi adoptată rapid.

„Nu mă sperie amenințările intermediarilor industriei păcănelelor! Le spun clar că joi vom da ordonanța de urgență prin care toți operatorii să fie obligați să aibă sediul fiscal în România, iar legea aflată în Parlament, prin care scoatem păcănelele în afara localității, va fi adoptată rapid! Și sunt convins că autoritățile statului vor face lumină cu privire la modul în care acești intermediari vor să preseze politicienii pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii! Așa cum au făcut și în pandemie! Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit foarte clar: NU au nici o șansă! S-a terminat!”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul ședinței Executivului de luni.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: