Maratonul Afacerilor Germane în România. Presedinte Forumul Democrat al Germanilor

Paul Jurgen Porr
Sursa foto: Paul Jurgen Porr/Facebook, de ex

Guvernul german sprijină cu fonduri înființarea de IMM-uri în România și a contribuit astfel în ultimele trei decenii la crearea a zeci de mii de locuri de muncă, spune Paul Jurgen Porr, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, la Maratonul Afacerilor Germane în România, organizat de PROFIT NEWS TV.

Programul guvernamental al statului german este deschis etnicilor germani, dar și românilor, maghiarilor și altora, a spus Porr.

Programul, constând în credite avantajoase, este derulat prin fundațiile Forumului Democrat al Germanilor din România, iar din rambursările la finanțările mai vechi, sunt sprijinite noi firme mici și mijlocii.

„Noi sprijinim, prin fundațiile noastre – sunt cinci la număr, la Brașov, Timișoara, Satu Mare, Suceava și București, pentru regiunile adiacente – crearea de întreprinderi mici și mijlocii, prin credite deosebit de avantajoase, cu bani proveniți de la guvernul german. Cu banii plătiți în timp de beneficiar, se sprijină crearea altor întreprinderi, după principiul bulgărelui de zăpadă. Astfel, s-au creat zeci de mii de locuri de muncă în ultimii aproximativ 30 de ani”, a spus Porr.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: