Noua generație Skoda Kodiaq a fost prezentată oficial

Skoda Kodiaq
Sursa foto: Skoda

Skoda a dezvăluit oficial noua generație a SUV-ului Kodiaq. Cel mai mare SUV din gama producătorului ceh este mai mare, mai spațios și introduce o nouă gamă de tehnologii.

A venit momentul să facem cunoștință cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq. Încă de la început, Skoda a mizat pe spațiu și practicalitate, iar noua generație nu se dezice de aceste aspecte. Cea de-a doua generație a SUV-ului a crescut în dimensiuni, astfel că oferă mai mult loc pasagerilor, dar și mai mult volum de încărcare în portbagaj.

Noua Skoda Kodiaq este cu 61 mm mai lungă decât prima generație, ampatamentul măsoară 2.791 mm, 1.864 mm sunt trecuți în dreptul lățimii, iar înălțimea măsoară 1.659 milimetri. Producătorul spune că dacă optați pentru versiunea cu 7 locuri, pasagerii vor beneficia de mai mult loc la cap (+15 mm). Capacitatea portbagajului a crescut și ea. În versiunea cu cinci locuri, acesta a crescut cu 75 de litri, până la 910 de litri, fără a rabata scaunele din spate. Cu scaunele din spate rabatate, capacitatea maximă a crescut cu 40 de litri, până la 2.105 litri.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: