OFICIAL Udrea candidează la prezidențiale. Cine s-a OPUS

Colegiul Naţional al PMP s-a întrunit astăzi, la Palatul Parlamentului, pentru a alege candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.
 
Cu un singur vot împotrivă, cel al lui Cristian Preda, Elena Udrea a fost desemnată candidatul PMP la prezidențiale.
„Candidatul PMP este votat de Colegiul Naţional, vom discuta cu toţi cei care reprezintă partidul în teritoriu situaţia de până acum, atingerea obiectivelor pe etape şi capacitatea partidului de a se mobiliza astfel încât PMP să aibă candidat în turul doi şi să-l învingă pe Victor Ponta. Avem toate argumentele să ne propunem să dăm şi viitorul preşedinte al României”, le-a spus Udrea celor prezenţi, citată de Mediafax.
 
„Dacă vă uitaţi, nu există nicio altă campanie care să fi debutat, dimpotrivă, alţi candidaţi au fost abia propuşi, alte partide au renunţat la candidaţii iniţiali sau şi-au schimbat candidaţii.Mai mult, tocmai ce aflăm că cel care este candidatul dintre PDL şi PNL se pare că va avea probleme în a obţine chiar votul celui care l-a adus la Bucureşti. Adică domnul Iohannis se pare că are probleme în a obţine votul domnului Antonescu”, a spus Udrea.
”Vom vorbi cu președintele și îi voi cere să mă susțină în cea mai grea competiție pe care o poate avea un om politic”, a mai transmis președintele PMP, Elena Udrea.
sursa: evz.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: