Blaga sare la gâtul PSD

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă la Braşov, în faţa aleşilor locali PNL-PDL, că s-a dovedit faptul că PSD are nevoie de slugi la guvernare, deoarece nu ştie să guverneze.

Ei nu ştiu să guverneze în parteneriat, ei au nevoie numai de slugi la guvernare. Aşa au făcut şi au încercat şi în 2009, aşa au făcut şi cu dumneavoastră pe urmă. De aceea, dacă noi am lăsat toate orgoliile la o parte pentru a face această construcţie politică, vă cer tuturor să faceţi acelaşi lucru în fiecare localitate din ţară (…) Acest partid se va înscrie în octombrie, va fi rezolvată pentru totdeauna această problemă şi el vă dăinui pe scena politică şi mai puternic cel puţin 140 de ani cât are PNL până acuma”, a spus Blaga.

Blaga a menţionat că în mod provizoriu pentru alegerile prezidenţiale este vorba de o alianţă, şi i-a îndemnat pe liderii locali să fie uniţi.

”Să ştiţi că cel mai bun prietene ţi-e fratele, că sângele apă nu se face, nu legăturile vremelnice pe ici pe colo cu câte un pesedist. Uitaţi de astea şi împreună gospodăriţi”, a mai spus Blaga.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: