Ioana Hododi, model, jucătoare în naționala de volei a României și actriță în noul clip al lui Smiley

Smiley si Ioana Hododi

Ioana Hododi este fotomodel, joacă în naționala de volei pe plajă a României și este protagonista noului videoclip al lui Smiley.

Ioana Hododi este una dintre cele mai frumoase voleibaliste din România și luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Pasionată și de modelling a devenit virală după ce a apărut în noua producție video a lui Smiley.

Ioana Hododi, fotomodelul din echipa națională a României de volei pe plajă: „E foarte populară”

Ioana Hododi și naționala României vor lupta la Cupa Națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Ea are doar și 17 ani și dacă nu va face performanță în sport va reuși cu siguranță o carieră de succes în modelling, potrivit fanatik.ro.

Tânăra a apărut în videoclipul piesei lui Smiley, „Aia e”, însă visează să participe la Olimpiadă: „A fost o experiență foarte frumoasă. Ne-am simțit foarte bine toți și Smiley a fost super-ok, a fost super. A durat 12 ore filmarea. Am avut emoții, dar după ce am filmat de câteva ori nu am mai avut probleme”.

Faima Ioanei Hododi s-a răspândit și printre „tricolore”, iar colega Ioana Miu, se bucură că are o coechipieră celebră și speră ca ea să atragă ca un magnet și fanii la meciuri: „Ioana e o coechipieră foarte populară și îi apreciez toată munca și efortul pe care îl face”.

Voleibalista se simte însă mai în largul ei la antrenament sau la meciuri, decât pe podium la prezentări și concursuri de modă: „E greu să fii și fotomodel și voleibalistă. Mă duc la antrenamente în fiecare zi și dacă am cum să mă duc și la modeling, mă duc. Acolo se fac repetiții de mers pe tocuri, de shooting-uri.

Am emoții mult mai mari pe podium. Se uită multă lume și se observă fiecare greșeală. Anul trecut în vară am învățat să merg pe tocuri. E destul de greu, chiar dacă pare ușor, nu e. Trebuie să mergi corect, mai elegant, e destul de greuț. Mă machiez de doi ani. Acum în 20 de minute sunt gata, un sfert de oră. Visul meu în modelling este să apar la cât mai multe prezentări, la cât mai multe shooting-uri”, a mai spus ea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: