Macovei dezvăluie de ce s-a certat cu Băsescu

Relația dintre traian Băsescu și Monica Macovei este una destul de tensionată, iar acest lucru s-a putut observa în ieșirile publice ale președintelui România. Acesta nu a ezitat să o numească pe Macovei drept o ”persoană lipsită de caracter” și a catalogat-o drept ”necinstită.”

Istoricul politici al ultimilor ani ne indică faptul că actualul candidat independent a fost mâna dreaptă a lui Traian Băsescu și de aceea toată lumea întreabă de și de când relația dintre cei doi politicieni s-a schimbat radical.

Monica Macovei a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, joi seară, la B1 TV, precizând următoarele: „Disputa dintre mine și președintele Traian Băsescu a început în 2013, odată cu numirile noilor procurori generali și adjuncții lor de la DNA și Parchetul General. Atunci, Victor Ponta a fost la CSM sa nu se facă procedură de selecție și CSM nu a vrut. Ei bine, a ieșit Traian Băsescu și a zis că nu vrea procedură de selecție, cum era legea, ci negociere. Când am văzut, eu am dat comunicate și am scris și la Comisia Europeană.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: