Acuzații extreme: „Iohannis, complice la genocid”

Acuzații extreme la adresa prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis. Președintele PNL este acuzat că ar fi „complice la genocidul social pe care Traian Băsescu era dispus să-l comită”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, afirmă că declarațiile extrem de grave ale președintelui Traian Băsescu au rămas fără ecou în PNL.

„Peste cateva saptamani, Traian Basescu isi va pierde imunitatea si, pentru ca il ingrozeste pur si simplu acest gand, este in stare sa arunce tara in haos. Pentru ca toate declaratiile din ultima perioada induc aceasta idee: dupa el, potopul.

Prin ultima declaratie, cea de ieri, Basescu a reconfirmat ceea ce toata tara stia, si anume ca nu ii pasa absolut deloc de romani, de locurile de munca ale acestora, de viata lor de zi cu zi, de modul in care pot sau nu pot sa isi hraneasca familiile. Cu atat mai putin ii pasa de cei 3500 de romani ale caror locuri de munca sunt puse in pericol de situatia de la Lukoil. Abordarea brutala a lui Basescu de la pupitrul prezidential in raport cu cei care i-au finantat campania din 2009 nu face decat sa releve totala lipsa de scrupule din partea acestuia”, se arată în comunicatul remis redacției PSnews.ro

Codrin Ștefănescu se arată surprins de faptul că Iohannis nu a luat nici un fel de poziție pe acest subiect, afirmând că „devine astlfe complice la genocidul social pe care președintele era gata să-l comită”.

„Ce mi se pare mie surprinzator este insa tacerea extrem de suspecta a lui Klaus Iohannis pe aceasta chestiune, pentru ca, desi pozeaza in aparatorul locurilor de munca, candidatul lui Blaga pur si simplu a refuzat sa faca orice fel de comentariu fata de atitudinea iresponsabila a lui Traian Basescu. Daca esti prezidentiabil si refuzi sa ai o pozitie publica in chestiuni atat de grave, atunci pur si simplu devii complice la genocidul social pe care chiar seful statului era dispus sa il comita.

Dar tacerea este si ea un raspuns. Printr-un astfel de comportament, Iohannis promoveaza practic un anunt catre toti romanii: gandesc precum Basescu, aprob ceea ce face Basescu si, daca ajung presedinte, voi fi continuatorul acelorasi politici iresponsabile de tip Basescu”, se arată în același comunicat.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: