Liberalul „surpriză” care va prelua locul lăsat liber în Parlament de Pavel Popescu

Mara Mareş
Sursa foto: Mara Mareş

PNL i-a găsit un înlocuitor lui Pavel Popescu care a demisionat la începutul săptămânii ca urmare a validării în funcția de vicepreședinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Liberalul „surpriză” care va prelua locul lăsat liber în Parlament de Pavel Popescu. În 2016 a fost cel mai tânăr deputat PNL

„Stimaţi colegi, îmi depun astăzi, după aproximativ 7 ani de zile, mandatul de parlamentar, îmi dau demisia din Parlamentul Românei şi vreau să vă mulţumesc, în aplauzele colegilor de la AUR, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-aţi oferit în aceşti ani de zile în trecerea unor legi importante pentru România şi pentru toată munca colegilor din comisiile de specialitate cu care am colaborat excelent. Vă urez mult succes şi, în tot ceea ce înseamnă reglementare în comunicaţii, vreau să ştiţi că aveţi un om pe care vă puteţi baza în următorii ani”, a declarat Pavel Popescu.

În locul său a fost numită șefa TNL Mara Mareș, care va prelua mandatul de deputat din partea PNL.

Mara Mareș este fiica consilierului judeţean Brașov, PNL-istul Ioan Mareş. După ce a studiat până în clasa a 10-a la Colegiul „Doamna Stanca” din Făgăraș, Mara a ajuns la un liceu din Oxford, apoi şi-a continuat studiile la Londra, la King’s College, University of London, în prezent fiind masterandă în politici publice europene la University College London.

În 2016, la doar 24 de ani, Mara devenea cel mai tânăr deputat PNL. Aceasta a primit primul loc pe listele PNL Brașov după un scandal care s-a propagat de la filiala locală până la centru. Principala nemulțumire a contestatarilor era că tânăra îl scosese practic de pe liste pe fostul ministru de finanțe Gheorghe Ialomițeanu. Un an mai târziu Mara Mareș ajunge la conducerea organizației de tineret.

Liberalul „surpriză” care va prelua locul lăsat liber în Parlament de Pavel Popescu. În 2016 a fost cel mai tânăr deputat PNL

Citest mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: